Ik streef niet naar perfectie, maar doe mijn best er zo dicht mogelijk bij te komen

 Wat doet Rogier media entertainment

 

De kracht van Rogier Media Entertainment ligt in de vastberadenheid en toewijding om hoogwaardige media- en entertainmentdiensten te leveren. Ik geloof in het maximaal uitdagen van mijzelf, in mijn capaciteiten en het streven naar excellentie. Zo heb ik bewust gekozen voor het streven naar excellentie omdat het streven naar perfectie voor mij een gevaarlijk gebied is, en heb ik door de jaren heen geleerd dat perfectie de vijand van goed is, en dat daarom excellentie een goede tussenstap  is. Ik ben gepassioneerd om anderen te inspireren en een positieve impact op de wereld te hebben. Met mijn creativiteit en ambitie streef ik ernaar om een toonaangevende speler te worden in de media- en entertainmentindustrie. Samenwerkingen en partnerships zijn essentieel voor mijn succes en ik ben enthousiast om mijn bereik te vergroten en ongekende groei te bereiken.Internationaal 

 Door de tijd heen heb ik mij steeds meer ontwikkeld door te leren in de praktijk want dit is namelijk voor mij de beste leerschool. Nou is de praktijk natuurlijk niets zonder enige theorie, iets waar ik vaak moeite mee heb, maar soms kom je er niet onderuit. Daarnaast is mijn ambitie de afgelopen tijd groter geworden om op internationaal vlak te mogen werken. Door deze ambitie uit verschillende invalshoeken te bekijken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de stap kon zetten en dat ik er klaar voor ben. 

Dus ben jij of ken jij iemand die mij verder kan helpen op internationaal vlak verder te komen? Dan ga ik graag een keer om tafel om de mogelijkheden te bespreken! 

De enige grenzen aan je mogelijkheden zijn de blokkades van je eigen denken.